Gå til hovedindhold
Ægte samarbejde. Bedre resultater.

Om os

De stærkeste teams bygger på gensidig tillid til menneskelige kvaliteter og faglige kompetencer

Skal du bestige et bjerg sammen med andre, har du brug for at vide, at dine makkere har styr på, hvad de laver. — Er den tillid ikke til stede, bruger du kræfter på at tænke på, om de andre gør tingene rigtigt, om deres grej er i orden, og om de vil kunne hjælpe dig, hvis du kommer i nød. Måske begynder du også at dobbelttjekke, om de laver fejl.

Hvis alle på teamet ved, at I er et verdensklasse team, da kan I koncentrere jer om jeres fælles mission i en selvfølgelig tillid til hinanden. Det giver energi, fokus og fremdrift.

Bjørn Axelsen

Virksomheder er ofte komplekse, og både medarbejdere og ledere forholder sig til et hav af informationer og træffer beslutninger på et usikkert og omskifteligt grundlag. Uden tillid til hinanden bliver det for alvor vanskeligt at få succes. Mange steder kan det gå galt, og kæden er ej stærkere end det svageste led.

Digitale processer - både den rå teknologi og samspillet mellem mennesker og teknologi - åbner både nye muligheder, men også mange risici for at tingene kan gå skævt.

Derfor arbejder vi konsekvent for, at vi sammen med dig som kunde udgør et verdensklasse team. Du skal kunne have tillid til os. Den tillid kræver at vi er ægte over for dig: at vi åbent siger, hvad vi mener, er åbne om muligheder såvel som risici, at vi ikke oversælger et projekt til dig - og at du kan have tillid til, at vi holder, hvad vi lover.

Digitalt bureau som skaber robuste løsninger og processer

&web er et digitalt bureau, som arbejder tværfagligt med at skabe fungerende og robuste løsninger. Vi vil gerne hjælpe mennesker med at arbejde så ubesværet og effektivt som muligt. Teknologier kommer og går, men klare værdier og gennemtænkte arbejdsprocesser består.

Vi tror på, mennesker er mest effektive, når de ikke er stressede. Og mennesker kan kun fordybe sig i én ting ad gangen. Derfor tror vi på at skabe fokus, arbejde med klare prioriteringer der hvor arbejdet skaber størst værdi. I en kompleks og omskiftelig verden er det så meget desto mere vigtigt at kunne skabe klarhed og fokus.

Vi har eksisteret siden 2006. Vi både bygger og rådgiver om digitale løsninger, især løsninger til professionelle slutbrugere.

Oprindeligt hed firmaet Fagkommunikation og arbejdede med formidling til professionelle.

Bag &web står Bjørn Axelsen. Når han ikke er at finde ude hos en kunde eller bag computerskærmen, dyrker han gerne sport i det fri med løb, mountainbike, kajak eller kitesurfing - gerne sammen med sine holdkammerater fra Salomon Adventure.

Vi holder til et et kontorfællesskab på Nørrebro sammen med:

Bjørn og en ven på skitur med godt vejr