Gå til hovedindhold
Ægte samarbejde. Bedre resultater.
Fugl på arbejde med træt ansigtsudtryk

Veludført, men reelt overflødigt arbejde, er den værste måde at bruge sin tid


Vi er et digitalt bureau, som får strategi, brugervenlighed og teknik til at spille sammen. Vi arbejder især for universiteter, fonde og offentlige institutioner, og vi arbejder altid for at skabe størst mulig reel værdi ved at bruge dine ressourcer mest effektivt.

Kunder

"Vores vigtigste aktiv er vores ca. 30.000 medlemmers engagement, og derfor var det helt kritisk for os at skabe velfungerende hjemmesider til Haveselskabets over 100 lokale kredse. Bjørn har været en værdifuld hjælp til at afdække vores behov, balancere behovet for central styring med lokal frihed, og sikre vi fik det fra vores tekniske samarbejdspartnere indenfor web, vi reelt havde brug for."

Charlotte Garby, direktør, Haveselskabet

Haveselskabet logo

Haveselskabet

&web har rådgivet Haveselskabet om udformning af digital løsning, som giver foreningens over 100 lokale enheder hver sit site, som spiller sammen med et fælles hovedsite.

Læs mere
Logo Københavns kommune

Arbejdsmiljø København, Københavns Kommune

Arbejdsmiljø København fremmer arbejdsmiljøet for København Kommunes 40.000 ansatte. &web har udviklet en sammenhængende løsning for selvbetjening, sagsbehandling og ledelsesinformation til Arbejdsmiljø København.

Læs mere
Byggeskadefonden logo

Byggeskadefonden

&web har fremmet målrettet digital kommunikation for Byggeskadefonden, en halvoffentlig forsikrings- og eftersynsordning i byggeriet.

Læs mere
Logo for HOFOR

HOFOR

&web har hjulpet HOFOR med et teknisk review af deres website og en plan for at gøre sitet tilgængeligt.

Læs mere

3 grunde til
at vælge &web

PRINCIPPER

1. Ægte samarbejde.
Bedre resultater.

Vi tror på samarbejde, hvor man tør have forventninger til hinanden og taler ligefrem til hinanden, både når tingene lykkes, og når tingene går skævt.
 

2. Gennemtænkte
digitale arbejdsgange

Tag de vanskelige spørgsmål hele vejen rundt fra starten. Skab effektive interne arbejdsgange om jeres digitale løsninger, og sørg for at medarbejderne er godt klædt på. Undgå stress.
 

3. Tættere på dine
brugere, bedre
brugeroplevelse

Vi tror på løbende feedback fra dine brugere. Dine brugere på nettet kan være både utålmodige og krævende. Med målrettet brugerresearch kan du opnå loyale og tilfredse brugere og en sund digital forretning, fordi du ved præcis, hvad de har brug for.
SÅDAN ARBEJDER VI

Bliv en digital succes

1. Tag det første skridt

Et indledende møde er starten på at dit projekt kommer videre - og det koster ikke noget at høre vores perspektiv på, hvordan dit digitale projekt skal gribes an.

2. Læg den rette plan

Læg en plan, der kommer hele vejen rundt om dit projekt og som på forhånd addresserer de væsentligste udfordringer.

3. Byg dit funda­ment

Teknikken skifter, men stærke værdier og gennemtænkte, robuste processer overlever. Vi styrker dit fundament og etablerer forandringer, som varer ved.
 
Maskot - fugl med cykel t-shirt

Artikler


Ydelser